042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Hyresinkasso för fastighetsägare

Vi har en smidig lösning för fastighetsägare. Har du ett par lägenheter och lokaler eller tusentals Hyresgäster har ingen betydelse i vårt specialanpassade kravflöde.

Vi har specialanpassat ett flöde för att få högsta lyckandegrad men även för att Fastighetsägaren ska ha gjort allt enligt Hyreslag och praxis om man skulle behöva gå vidare till Avhysning eller Uppsägning. Som ombud för Er driver vi in Hyresfordran, ansöker om Betalningsföreläggande, snabb delgivning, avhysning samt uppsägning av hyreskontrakt och eventuell förhandling i Hyresnämnden. Vår Juridikavdelning har tillgång till allt som behövs för att hjälpa Er till bättre Fastighetsaffärer.

Vår mest populära tjänst bland våra kunder är att vi aviserar hyrorna och sköter hela kravprocessen samt återrapporterar alla betalningar digitalt in i Er reskontra.
Vi tar hand om allt från Avisering till Avhysning och Ni kan fokusera på att förvalta och utveckla Era fastigheter och affärer.

Ring oss på 042-300 97 85 eller kontakta oss här

INKASSO

Fakturaservice

Med Resultat Fakturaservice slipper du sälja dina fakturor för att få ordning på din fakturering och betalt i tid. Vi erbjuder ett flertal effektiva lösningar för att underlätta din fakturering, integration med ert befintliga faktureringssystem eller på webben i din dator, platta eller mobil.

Factoring

Med Resultat Factoring tar vi hand om hela processen efter att du själv har skickat ut dina fakturor. Vi skickar pengarna till dig samma dag. Har du  tex. Visma, Fortnox fungarar vår integration med dessa program även till denna tjänst.

Prokasso

Med Resultat Prokasso, väljer vi att så snabbt som möjligt hitta  en betalningslösning för att undvika inkasso. Därför börjar vår proaktiva inkasso med en dialog, istället för ett inkassokrav! Vi kallar detta för Prokasso™!

Inkasso

Med Resultat Inkasso gör vi dina kundförluster till ett avslutat kapitel (eller nästintill i alla fall). Och precis som du, engagerar vi oss i din kund och fokuserar på bästa möjliga resultat i varje enskilt ärende.

Kontakta oss nu!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig.