042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Vedkillen.se levererar ved till hushåll i Stockholmsregionen. Eftersom många kunder väljer att betala med faktura så växer fakturavolymerna också kraftigt.

”-Vi har gjort en lösning där vi skickar en fil till Resultat Finans innehållande alla fakturor. Dom printar, distribuerar och sköter hela reskontran samt svarar på våra kunders frågor kring betalningen och ser till att få betalt. När det gäller kunder som köper för belopp över 3000 kr har vi även lagt in Resultat Finans Prokassotjänst, dvs att dom försöker nå våra kunder via telefon innan det hamnar på inkasso. Detta så vi kan focusera på att sälja och leverera till våra kunder.” säger Johan Wallin på vedkillen.se

”Vi är glada för att ytterligare en e-handlare väljer oss och speciellt kul är det att det är i Vedbranschen där vi redan har ett antal handlare. Detta är en del i den strategi vi lagt, att via tekniska lösningar och ett unikt erbjudande minimera kreditförluster åt våra kunder. Vi ser än engång att vårt erbjudande modernt och det är mycket attraktivt för våra kunder.” säger Martin Haase försäljningsansvarig på Resultat Finans.

Vid frågor om tjänsten eller upplägget ring Martin Haase, Resultat Finans 0735-400 101

Frågor om www.vedkillen.se ring Johan Wallin vedkillen.se 0733-559430