042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Carpings medlemserbjudande – fakturaservice genom Resultat Finans

Som medlem i Carpings premium erbjuds nu möjlighet att använda vår tjänst Fakturaservice till ett förmånligt pris.

Skicka fakturan till oss – Sen gör vi resten! Automatiskt sker en hantering av ärendet genom påminnelse och andra kravåtgärder som inkasso och eventuell juridisk hjälp.

Många företag har onödigt stor förfallen kundreskontra. Det kan bl.a. bero på brister i rutiner för påminnelser och krav eller överdrivet kamratliga relationer mellan kund och leverantör. Förutom sämre likviditet kan det uppstå onödiga kund- eller ränteförluster.

Vi skickar dina fakturor, bevakar att de blir betalda och du har rätt till hela ditt fakturabelopp. Självklart ingår även påminnelsehantering och inkasso.

Du har även möjlighet att koppla på vårt snälla kundanpassade Prokassoflöde vilket innebär att vi kontaktar din kund via telefon innan skulden går vidare mot inkasso samt andra kravåtgärder. Bra för dig och dina kunder!

Med Resultat Faktura- och Reskontraservice har du ordning på din fakturering och får dina pengar i tid, utan att en del av dem försvinner längs vägen.

I priset nedan ingår tjänsterna faktura, inkasso & påminnelse.

– 14,90:- per faktura

Ingen startavgift

– Ingen månads eller årsavgift

Fri support

 

 

 

 

Jag vill ta del av Carpings medlemserbjudande!

Kundservice

Har ni frågor angående fakturor eller andra kundserviceärenden vänligen klicka här och fyll i formuläret så återkommer vi till dig.