042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Nu lanserar Resultat Finans AB en betallösning för e-handlare. Som ett naturligt steg i vår strategi har vi utökat vår produktportfölj med en faktureringslösning för e-handlare. Nu kan vi ta hand om hela fakturaflödet även för alla webbutiker, säger Karl Wenehed Vd på Resultat Finans AB.

Vi är mycket nöjda Resultat Finans betallösning! Nu kan våra kunder enkelt betala både med faktura eller med delbetalning i vår webbutik. Dessutom genomförs kreditupplysning på alla kunder som önskar betala med faktura, vilket minskar våra kreditförluster. Vi känner oss trygga med hela betalningsrutinen och kan istället frigöra resurser till att marknadsföra och utveckla vår tjänst”, säger Johan Westerberg, grundare av www.vedoved.se – Sveriges största digitala vedbutik.

Betallösningen är idag fullt integrerad med WooCommerce och kan enkelt anpassas till andra e-handelsplattformar. Denna integration har efterfrågats både bland befintliga och nya kunder och kan användas av alla som driver en webbutik. Som valfri tilläggstjänst erbjuder vi kreditupplysing.

Har ni frågor om betallösningen för e-handlare så hör av er på 042-300 97 85 alternativt info@resultatfinans.se eller gå in och läs mer på www.resultatfinans.se.