042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Under senare tid har Resultat Finans fått flera tjänsteföretag som uppdragsgivare och nu tecknar ytterligare ett ”RUT-Företag”, Rent Boende i Sverige AB, avtal med oss. Rent Boende erbjuder hushållsnära tjänster till privatpersoner i Stockholmsregionen.

Rent Boende använder sig av ekonomisystemet Fortnox och kommer att utnyttja integrationen med Resultat Finans. Därmed får Rent Boende hjälp med utskrifter, kuvertering, betalningsbevakning, automatiskt påminnelseservice, inkasso samt total återrapportering av betalda fakturor. Med denna lösning kan Rent Boende på ett enkelt och smidigt sätt skicka filer på betalda fakturor till Skatteverket så fort kunden betalat.

Daniel Jurczak, Vd för Rent Boende berättar: affärsidén vi jobbar efter är att vi ska hålla konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi inte tänjer på kvalitén. Rent Boende värnar om att företaget ska kännas personligt för våra kunder med en nära kundkontakt och att kundens behov ska stå i fokus. Idag känner vi en stor stolthet över att vi kan göra folks liv lite enklare och lättare med hjälp av våra tjänster. Detta avtal med Resultat Finans innebär att vi får en bättre service till våra kunder samt att vi själva minskar vår administration och kostnader och därmed kan vi fortsätta att hålla konkurrenskraftiga priser på marknaden.

-Det är kul att ytterligare ett ”RUT”-företag ser den stora fördelen som vår integration mot Fortnox! Vi kommer kontinuerligt att fortsätta utveckla våra fakturatjänster inom detta intressanta segmentet, säger Karl Wenehed vd på Resultat Finans.