Nyckelpersoner

Karl har jobbat hela sitt liv i system och inkassobrenchen. Xor och visa och senast innan han startade Resultat Finans på Visma Collectors i Helsingborg.

Martin Haase

Partner, Juridik, Sälj

0735-400 101
martin.haase@resultatfinans.se

Martin är en sann entreprenör och varit med i många olka branscher genom åren. Studerat Juridik inom associationsrätt, obestånd, avtalsrätt och konkurspaktika. Innan Martin och Karl startade Resultat Finans kommer han i från PEAB Fastighetsutveckling. Martin har ett genuint intresse för affärer och brinner för att hjälpa alla kunder till bättre affärer.

Malin Johansson

Ansvarig för Kundtjänst

040-300 97 82
malin.johansson@resultatfinans.se

Malin driver vårt inkassohandläggarkontor i Malung. Malin har jobbat i Inkassobranchen i snart 15 år. Malin har tidigare jobbat delgivningsman och har med sin erfarenhet stor rutin i inkasso och skuldindrivning.

Patrik har en Masterexamen i affärsutveckling, internationalisering och corporate finance från Umeå Universitet. Han har varit verksam som egenföretagare mot Life Science-industrin, och vidare arbetat som marknadsstrategianalytiker och Corporate actions specialist för Resurs Bank och Tieto Financial Services. Patrik har ett brinnande intresse för entreprenörskap, företagsstrategi och analys och driver olika utvecklingsprojekt i Resultat Finans.

Ola, en driven entreprenör, som tagit sin Juristexamen på Juridikum i Lund. Han har bla. jobbat på Akzo Nobel, Resursbank, Kronofogdemyndigheten. Ola driver mestadels tvistemål i Tingsrätt och hyresärenden i Hyrensnämnden till våra Klienter.