Resultat Finans medarbetare

 

Vårt glada team består av säljare, handläggare, paralegal, jurister, controller, projektledare och kundrådgivare.
Det viktigaste för oss är att du får ett bra bemötande, oavsett om du vill bli kund, är kund eller är gäldenär.
Vi har bred erfarenhet och kunskap för att kunna hjälpa företag och fastighetsägare med Fakturaservice, Factoring, Inkasso och Juridiska frågor.

Vi är ett team med mycket engagemang som tar hand om dig och ditt unika ärende från början till slut.

Tveka aldrig att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna på plats, telefon eller mail. Våra kontor är placerade i Helsingborg och i Malung.
Vi har kunder i hela Sverige, stora som små företag.

Med rätt kompetens vid varje unikt tillfälle hjälper Resultat Finans till att skapa ett förtroende som stärker er och vårt samarbete.

Nedan kan du läsa mer om en del av oss som arbetar på Resultat Finans.

Välkommen till Resultat Finans AB.

Resultat Finans från vänster: Patrik Ljungberg, Jessica Brewald Kulle, Martin Haase, Therese Karlsson och Morgan Persson, är några av de medarbetare du är i kontakt med på Resultat Finans.

Jörgen Larsson

Ansvarig regionväst

0510-884 60

jorgen.larsson@resultatfinans.se

Jörgen har jobbat med inkasso över 37 år. Han har varit passionerad och framgångsrik inom framförallt hyresinkasso. Efter att ha sålt sitt egna inkassobolag jobbar Jörgen idag med oss på Resultat Finans för att våra kunder ska få än bättre resultat.

Morgan Persson

Försäljning

042- 300 97 90

morgan.persson@resultatfinans.se

Morgan arbetar med försäljning och har närmare 20 års erfarenhet av att skapa nytta för företag genom tjänster och produkter relaterat till bank/finans, industri, energi och retail. Morgan drivs av att bygga långsiktiga relationer med kunden i fokus!

Malin Eliasson

Handläggare

042- 300 97 80

info@resultatfinans.se

Malin driver vårt inkassohandläggarkontor i Malung. Malin har jobbat i inkassobranschen i snart 15 år. Malin har tidigare jobbat som delgivningsman och har med sin erfarenhet stor rutin i inkasso- och skuldindrivning.

Therese Karlsson

Paralegal

042-300 97 88

therese.karlsson@resultatfinans.se

Therese har tagit paralegal examen. Hon har jobbat på Hyresnämnden i Stockholm och har nu flyttat till Skåne. Therese driver mestadels tvistemål i tingsrätt och hyresärenden i hyresnämnden på uppdrag av våra klienter.

Martin Haase

VD, Partner

042-300 97 85

martin.haase@resultatfinans.se

Martin är en sann entreprenör som har varit med i många olika branscher genom åren. Studerat Juridik inom associationsrätt, obestånd, avtalsrätt och konkurspaktika. Innan Martin var med och startade Resultat Finans kom han från PEAB Fastighetsutveckling. Martin har ett genuint intresse för affärer och brinner för att hjälpa alla kunder till bättre affärer.

Karl Wenehed

Affärsutvecklare/Partner

072-329 89 29
karl.wenehed@resultatfinans.se

Karl har jobbat hela sitt liv med betalningsflöden och affärssystem. Innan Karl startade Resultat Finans tillsammans med Martin Haase arbetade han som affärs- och kundansvarig på ett av landets största inkassobolag.

Patrik Ljungberg

Controller

042- 300 97 86

patrik.ljungberg@resultatfinans.se

Patrik har en masterexamen i affärsutveckling, internationalisering och corporate finance från Umeå Universitet och en kandidatexamen i affärsjuridik från Lunds universitet. Han har varit verksam som egenföretagare mot Life Science-industrin, och vidare arbetat som marknadsstrategianalytiker och Corporate actions specialist för Resurs Bank och Tieto Financial Services. Patrik har ett brinnande intresse för entreprenörskap, företags- och analysstrategier. Patrik driver ett flertal olika utvecklingsprojekt i Resultat Finans.

Anders Åberg

It-chef

anders.aberg@resultatfinans.se

Anders har jobbat inom IT-branschen sedan 1997. Arbetet har varierat inom flertalet olika områden så som datateknik, kommunikation och driftlösningar. Anders är specialist inom nätverk, IT-Drift, och övervakning. Innan Resultatfinans jobbade Anders för ett nordiskt företag med att driva och utveckla it-tjänster för små till medelstora företag.