042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Säljare

Som Säljare hos oss är du affärsdriven och strukturerad. God kommunikationsförmåga och förmågan att kunna se affärsmöjligheter är viktiga egenskaper vi premierar. Du driver din egen försäljning och skapar dina egna möjligheter. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara ihärdig, ha tålamod och hög energi samt se försäljning som en motiverande utmaning.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och förhandling. Du ska ha ett stort eget engagemang och intresse i ”dina” nya och gamla kunder. Du ska vara förtroendeingivande och trygg i dialogen med våra kunder och älskar att bryta ny marknad och nå uppsatta försäljningsmål.

Arbetsuppgifter – Du arbetar med prospektbearbetning genom att lokalisera nya kunder och affärsmöjligheter. Du planerar och genomför olika typer av sälj- och marknadsaktiviteter. Du bokar själv dina kundbesök och planerar dina arbetsdagar ut efter eget bästa.

 

Key account manager

Som Key account Manager hos oss bygger du och förvaltar din egen kundstock. Du ska vara kunderna nära och lära dig förstå dom och deras behov. Du är du affärsdriven och strukturerad. God kommunikationsförmåga och förmågan att kunna se affärsmöjligheter är viktiga egenskaper vi premierar. Du driver din egen försäljning och skapar dina egen kundstock. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara uthållig, ha tålamod och hög energi samt se försäljning och utveckling av kunderna som en motiverande utmaning.

Vi söker dig som har erfarenhet av KAM-försäljning och förhandling. Du ska ha ett stort eget engagemang och intresse i “dina” nya och gamla kunder. Du ska vara förtroendeingivande och trygg i dialogen med våra kunder och älska att göra affärer och nå uppsatta försäljningsmål.

Arbetsuppgifter – Du arbetar med prospektbearbetning genom att lokalisera nya affärsmöjligheter. Du planerar och genomför olika typer av sälj- och marknadsaktiviteter. Du bokar själv dina kundbesök och planerar dina arbetsdagar.

 

Jurist

Som jurist hos oss är du effektiv och målinriktad, har god kommunikationsförmåga i skrift och förmågan att nå bra uppgörelser. För att vara framgångsrik behöver du vara målfokuserad, rationell och duktig på hitta vägar fram i förhandling samt i lagtext.

Vi söker dig som älskar juridik och att göra affärer och avslut. Du ska vara strategisk och känna dig bekväm att  kommunicera med människor som du ej haft en relation med tidigare. Du driver själv dina ärenden framåt och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Erfarenhet av tingsrättsförhandlingar, förlikningar, stämningsansökan är ett plus.

 

Inkasso- och kredithandläggare

Som inkasso- & kredithandläggare hos oss kommer du att svara på frågor från personer som hamnat på obestånd. Du ska ha erfarenhet att använda telefon och mail som ett verktyg. Du kommer även att ha daglig kontakt med våra uppdragsgivare och ha ansvar för deras ärenden hos oss. Du skall vara noggrann och uppmärksam.

Vi söker dig som har erfarenhet av handläggning sedan tidigare och har ett stort engagemang för ditt arbete. Som handläggare arbetar du självständigt inom ramen för de regler och rutiner som gäller.

 

Vi erbjuder dig:

  • En tjänst där vi tillsammans skall bygga upp vår kundkrets och verksamhet över hela landet.
  • Ett tjänsteutbud som utmanar en traditionstyngd bransch.
  • Ett kreativt team av arbetskamrater i en stimulerande miljö.
  • Möjlighet att utvecklas som människa och utveckla branschen.

Dessutom erbjuder Resultat Finans en konkurrenskraftig lön med möjlighet till  bonusar och en tjänstepension i samarbete med Söderberg & Partners. Du kommer att erbjudas grundlig utbildning inom våra tjänster så att du får rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Placering är i Helsingborg. Vårt helt nybyggda kontor ligger i Gamla Spritfabriken i Ödåkra strax intill järnvägsstationen (13 minuter till Ängelholm, 36 minuter till Landskrona eller 8 minuter med tåg till Helsingborg). För dig som gillar köra bil är det bekvämt att pendla hit och dessutom fri parkering. När du vill fira en försäljning eller bara ta en paus finns ett café på andra sidan gården med jordens bästa mackor…

Välkommen med din ansökan!

Ansökan med CV skickas till martin.haase@resultatfinans.se eller Resultat Finans AB Box 1165,  251 11  Helsingborg.

Har du frågor kan du ställa dem till Martin, Försäljningschef martin.haase@resultatfinans.se

 

Resultat Finans är en snabbväxande utmanare på kredithanteringsbranschen med fokus på inkasso och factoring. Vi har varit verksamma sedan 2012 och växer med ungefär 30% varje år. Vi tror på att ha en aktiv och nära  roll tillsammans med våra kunder. Trots att vi verkar i en ”sifferbransch” så vet vi att siffror inte gör affärer med siffror utan det är människor som gör affärer med människor.