042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Jobba hos oss

Platsannons

Resultat Finans är en snabbväxande utmanare på inkasso och fakturabranschen.  Vi har varit verksamma sedan 2012 och växer med ungefär 30% varje år. Vi tror på att ha en aktiv roll tillsammans med våra kunder för att hantera deras fordringar och fakturaflöden på ett modernt och effektiv sätt med människan i centrum.

Vi erbjuder ”Prokasso” till våra kunder vilket innebär att aktivt inkasso med ansvar för både våra kund och deras kunder. Trots att vi är i en ”sifferbransch” så vet vi att siffror inte gör affärer med siffror utan det är människor som gör affärer med människor och  inför nästa års fortsatta planerade tillväxt vill vi förstärka laget med ytterligare en:

 

Säljare/affärsutvecklare

 

Om dig
Som person är du affärsdriven, kreativ och strukturerad. God kommunikationsförmåga och förmågan att kunna se affärsmöjligheter är viktiga egenskaper för att du ska lyckas i den här relationsskapande rollen och kunna nå uppsatta försäljningsmål. Du driver din egen försäljning och skapar dina egna möjligheter att utveckla en bra affär. För att vara framgångsrik i rollen behöver du också vara ihärdig, ha tålamod med långa affärscykler på 3 månader till 3 år, men samtidigt hög energi samt se försäljning som en motiverande utmaning.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och förhandling, men framförallt har ett stort eget engagemang och intresse i ”dina” nya och gamla kunder. Förtroendet för dig och oss lägger grunden till vår relation med våra kunder därför måste du vara förtroendeingivande och trygg i dialogen med våra kunder.

 

Arbetsuppgifter
Du arbetar med prospektbearbetning genom att lokalisera nya kunder och affärsmöjligheter. Du planera och genomför olika typer av säljaktiviteter och marknadsaktiviteter för att bryta ny marknad och nå uppsatta försäljningsmål. Som säljare arbetar du kontinuerligt med att identifiera kundens behov samt att skapa och utveckla affärsrelationer.
Du bokar själv dina kundbesök och planerar dina arbetsdagar. I tjänsten ingår resor till kunder över hela Sverige.

 

Vi erbjuder
En tjänst där du tillsammans med vd och försäljningschef skall bygga upp vår kundkrets ytterligare med både fler och aktivare företag över hela landet.
Ett tjänsteutbud som utmanar en traditionstyngd bransch.
Ett kreativt team av arbetskamrater i en stimulerande miljö.
Möjlighet att utvecklas som människa och utveckla branschen.
Dessutom erbjuder Resultat Finans en konkurrenskraftig lön med attraktiva bonusar och tjänstepension. Du kommer att erbjudas grundlig utbildning inom våra tjänster så att du får rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

 

Placering
Helsingborg, Ödåkra
Vårt helt nybyggda kontor ligger i gamla ”Spritfabriken” strax intill järnvägsstationen i Ödåkra med 13 minuter till Ängelholm, 36 minuter till Landskrona eller 8 minuter med tåg till Helsingborg. För dig som gillar bilar är det bekvämt att pendla hit och dessutom fri parkering. När du vill fira en försäljning eller bara ta en paus finns ett café på andra sidan gården med jordens bästa mackor…

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan som vi önskar formulerad som en ”offert” till vår rekryterare i processen: dennis@sepianordic.com

Har du frågor kan du ställa dem till Martin eller Karl
Försäljningschef martin.haase@resultatfinans.se
Vd Karl Wenehed karl.wenehed@resultatfinans.se

PS.Du som är intresserad av att få en effektivare inkassohantering till ditt företag är såklart också varmt välkommen.

Vi ses eller hörs!
Kollegorna på resultat Finans