042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Inkasso Kristianstad

Resultat Finans finns i Kristianstad och är ett meriterat inkassobolag. Vi erbjuder finansiella tjänster med fokus på att skapa snabbare kassaflöde, starkare likviditet och eliminera kundförluster. Arbetar kundfokuserat i varje enskilt ärende. Vi kommer gärna och hälsar på ert företag och berättar mer om våra tjänster.

Resultat Finans är etablerade i Kristianstad och hoppas att ni också är intresserade av våra tjänster.

Ring oss på 042-300 97 85 eller kontakta oss här

Inkasso Kristianstad

KRISTIANSTAD

Fakturaservice

Med Resultat Fakturaservice slipper du sälja dina fakturor för att få ordning på din fakturering och betalt i tid. Vi erbjuder ett flertal effektiva lösningar för att underlätta din fakturering, integration med ert befintliga faktureringssystem eller på webben i din dator, platta eller mobil.

Factoring

Med Resultat Factoring tar vi hand om hela processen efter att du själv har skickat ut dina fakturor. Vi skickar pengarna till dig samma dag. Har du  tex. Visma, Fortnox fungarar vår integration med dessa program även till denna tjänst.

Prokasso

Med Resultat Prokasso, väljer vi att så snabbt som möjligt hitta  en betalningslösning för att undvika inkasso. Därför börjar vår proaktiva inkasso med en dialog, istället för ett inkassokrav! Vi kallar detta för Prokasso™!

Inkasso

Med Resultat Inkasso gör vi dina kundförluster till ett avslutat kapitel (eller nästintill i alla fall). Och precis som du, engagerar vi oss i din kund och fokuserar på bästa möjliga resultat i varje enskilt ärende.

Kontakta oss nu!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig.