042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Hyresinkasso – inkassotjänst för uthyrare av bostäder och lokaler

Vår tjänst hyresinkasso riktar sig främst till företag som hyr ut bostäder eller lokaler, alltifrån bostadshus till uthyrning av kontorslokaler.

Vid de tillfällen du som uthyrarare har svårt att få en hyresgäst att betala hyran, erbjuder vi våra tjänster för att hitta en bra lösning både för dig och för din hyresgäst. Inkassoärenden där människors boende står på spel är ofta känsliga och kan vara svåra att hantera.

Även om vår ambition är att undvika inkasso, finns det naturligtvis fall där det är oundvikligt. Men även i det här läget är det viktigt att du vårdar din kundrelation. Vi hanterar både era inkassokrav och hyresgäster på ett positivt och korrekt sätt.

När vi skickar ett inkassokrav framgår det tydligt vem som är avsändare & uppdragsgivare, vad kravet avser och vart er kund ska vända sig vid eventuella frågor eller funderingar. Ni kan med andra ord känna Er trygga med att låta oss hantera era inkassokrav. Trygga med att ni får betalt, och trygga att vi hanterar era kunder mycket väl.

Vi utför även telefoninkasso. Det innebär att vi kontaktar er kund på telefon om betalning ej inkommer. På det viset får vi ofta till en betalning utan att behöva gå vidare ytterligare i processen. Bra för dig och bra för din kund.

Det är enkelt och smidigt att bli kund. Redan samma dag som du bestämmer dig kan du vara igång med vår tjänst.

Läs mer om våra tjänster här.