042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Skyrup Country Club ligger utanför Hässleholm i nordöstra Skåne och är en professionell tävlings- och träningsanläggning för hästar och ryttare. Skyrup Country Club leder Sveriges utveckling av Jump Camps för unga tävlingsryttare. Varje år kommer hundratals ryttare för att deltaga i aktiviterna på anläggningen.

Nytt för i år är att hanteringen av bokningar och fakturor går via Resultat Finans betallösning för e-handlare. Detta har bidragit till ökad servicegrad och tillgänglighet för kunderna och Skyrup Country Club har fått ett helt automatiserat boknings och betalningsflöde. Nu kan de istället lägga mer tid på att ytterligare förbättra verksamheten.

Bokningarna sker på www.skyrupcountryclub.se där WooCommerce används som bokningssystem. Fakturorna skapas automatiskt utifrån kundens order i webbutiken och skickas sedan till kund via vårt system. Fakturan kan skickas både med e-post och i pappersform. Innan fakturan går vidare till vårt system görs en automatisk kreditupplysning på kunden. Vi skickar ut fakturorna och bevakar att de blir betalda. Självklart ingår även påminnelsehantering och inkasso.

Det går kostnadsfritt att koppla på tjänsten delbetalning om man vill erbjuda sina kunder den möjligheten.

Det finns även möjlighet att koppla på vår kundanpassade Prokassotjänst vilket innebär att vi kontaktar din kund per telefon innan skulden går vidare mot inkasso. Bra för dig och dina kunder!

Betallösningen är idag fullt integrerad med WooCommerce och kan enkelt anpassas till andra e-handelsplattformar.

Vill du veta mer om vår betallösningen för e-handlare så hör av er på 042-300 97 85 alternativt info@resultatfinans.se eller gå in och läs mer på www.resultatfinans.se.

 

scc2