042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Bording AB lanserar egen e-handel, Bording Shop, med fokus riktad mot andra e-handlare.

”-Vi har valt ett exklusivt samarbete med Resultat Finans då vi ser deras betallösning som den bästa med tanke på deras lite mjukare och mer relationsbyggande kravhantering. Ett krav var givetvis att vi själv skulle äga kundens info och kunna kontrollera fordran fullt ut.” säger Göran Johansson, ansvarig på Bording.

På Bording Shop, som riktar sig mot både företag och privatpersoner, finns ett brett produkt- sortiment för föreningar och företag.

”-Med vår produkt Bording EasyOne, som är väletablerad hos de stora aktörerna på e-handelsmarknaden, har vi fått erfarenhet om hur marknaden fungerar och vad som egentligen behövs för att driva en e-handel. Vi vet om svårigheterna för mindre e-handlare att få tag på rätt material och att få allting bakomliggande att fungera. För att hjälpa dessa har vi samlat produkterna de behöver i vår Bording Shop, allt med en tydlig koppling till Bording EasyOne och dess fördelar” fortsätter Göran Johansson.

”-Detta är något vi verkligen ser som en fjäder i hatten, att ett företag som levererar just till e-handlare väljer oss i sin nya satsning. Det känns som ett kvitto på att vår produkt och tjänst är den moderna lösningen idag” -säger Martin Haase, säljansvarig på Resultat Finans.

Resultat Finans levererar sin fakturaservicetjänst med Prokasso, allt integrerat med Bordingshop.se

Har ni frågor angående Bording Shop, kontakta Göran Johansson 070-630 74 10 eller Pierre Ljudén 0703-668 779, alternativt på shop@bording.se eller www.bordingshop.se

Frågor angående Resultat Finans AB och dess betallösning kontakta martin.haase@resultatfinans.se www.resultatfinans.se alternativt 042-300 97 85.