042-300 97 80 info@resultatfinans.se

Anton Ewald AB har valt att teckna avtal med Resultat Finans AB via Easyshop Solutions AB. Det innebär att alla kunder som beställer produkter på www.antonewald.com får sin faktura enligt Easyshops unika e-handelspatent. Antons fans erhåller fakturan när ångerrätten gått ut och e-handlaren får sin betalning på samma tid som övriga aktörer på marknaden. Alla parter slipper eventuellt krångel med ångerköp och returer och betalningarna tillhörande dessa.

antonewald.com startades under 2013 och har snabbt blivit en framgång. Här kan fansen bli medlemmar i A-team och köpa produkter. Med Easyshops integrationer med bl.a. Fortnox har antonewald.se möjlighet att ”veta allt” om sina fans och kommunicera med fansen via SMS, MMS och e-mail.

”-Detta är en fantastisk lösning för oss på många plan. Antons fans får en unik betalningslösning och vi får möjligheten att veta mer om fansen när vi ska planera turnéer m.m. samt att kommunikationen med fansen blir enkel och personlig”, säger Anton Ewalds manager Magnus Enbacka.

”-Det krävs ett nytt tänk för att möta alla nya krav och utmaningar i den växande e-handeln. Att Anton Ewald väljer Resultat Finans och Easyshop i deras betallösning är ett starkt bevis på att vårt tänk och lösningar ligger rätt i tiden” säger Resultat Finans Vd Karl Wenehed.

Resultat Finans vill även passa på att önska Anton lycka till i Melodifestivalen!